Nyheter

Glass i stora lass

19 september, 2010

Någon som testat denna nyhet ifrån Ica Selection?

 

Jag är vanligtvis inte så superförtjust i glass, ja du hörde rätt alla gillar faktiskt inte glass men den här glassen tyckte jag lät jättegod. Ska jag äta glass så fär det gärna vara massor med crunch i den eller så ska det vara en isglass.

 

Cookie & Caramel, Härlig gräddglass gjord på äkta grädde med strimmor av en fylligt smörig kolasås och bitar av knapriga havrekakor.

0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Sara 19 september, 2010 at 15:31

  Vad gott det lät !

 • Reply Sara 19 september, 2010 at 22:51

  Vad roligt att du startat en matblogg, tycker alltid du har haft goda recept på din vanliga blogg. (Även om jag typ aldrig kommenterar). Den glassen måste jag testa! Ha en underbar semester, det förtjänar du nu efter all sjukdom! Kram!

 • Reply Camilla 29 september, 2010 at 12:10

  Jag har testat den och jag tycker också den är god! 🙂

 • Reply tofva 4 oktober, 2010 at 11:06

  Smarriiigt!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.