Yummi

En god risotto

22 april, 2014
Vi säljer denna risotto med sparris eller saffranssmak i delikatessen på Ica Maxi Falun. Testade den med sparrissmak för någon helg sen och den är supergod och väldigt enkel att göra. Beskrivning hur du gör den står på baksidan av burken och jag la även till riven parmesan på slutet innan servering.
Jag serverade den tillsammans med kycklingfilé som jag lindade med vedrökt sidfläsk. Penslads även den även med en liten marinad jag gjorde själv på men jag minns inte riktigt vad jag hade i haha! Men har för mig att jag mixade ner färsk basilika med lite olja. Penslade den innan jag lindade den med sidfläsket. Kör i ugn på 200 grader med tempsticka till 72 grader.


Hade även rostade cocktailtomater till som är superenkla att göra. Lägg tomaterna i en ugnsform, ringla över rapsolja och lite balsamvinäger. Krydda med salt/vitpeppar och färsk timjan om du har. Kör i ugn på cirka 125 grader 2-3 timmar. Detta kan du förbereda dagen innan och på serveringsdagen värmer du på dom på cirka 150 grader 20-30 min. Såå goda!


Smörstekt skogschampinjoner hade jag också till, mums.
Har även den med saffran hemma som jag ska testa inom kort :).
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply