Allmänt/Generally

Att knyta nya kontakter..

2 augusti, 2014
 
Härom dagen fick jag besök på jobbet av världens sötaste tjej. Låt mig gå tillbaka ungefär 1 månad i tiden..
 
I samband med att jag var månadens bloggare hos Kitchen Time så kontaktade Cissi mig som driver bloggen Stocholm Tea House. Hon har också ett samarbete med dom. Dom har ett sommarställe här uppe men bor nere i Stockholm och behövde lite tips på en bra restauranger i Falun. Sen dess har vi hållt kontakten lite till och från och dom brukar alltid handla på Maxi men jag har haft semester alla dagar dom varit där så nu kom hon in för att säga Hej i förrgår och med sig hade hon en förpackning med fina servetter som tack. Hur söt kan man bli!? Sen tipsade hon mig även om ett ställe jag absolut jag ska gå in på nästa gång jag ska hämta Kevin, ett litet gårdsmejeri där dom gör egen ost, sen har dom massor med olika djur. Det sjuka är att sist jag skulle åka och hämta Kevin så tänkte jag, hoppas jag ser något mysigt litet ställe där jag kan gå in på under vägen där dom gör lite egna ostar och dylikt. Så Cattis, jag ska ABSOLUT gå in där nästa gång och Kevin har sagt att han vill att jag ska hämta honom först innan jag ska dit för han ville följa med:). Tack för tipset!
 
Sjukt trevlig tjej, inom en snar framtid kanske vi sitter på en middag tillsammans och babblar massor med mat :). Ni måste gå in på hennes blogg och kika lite —> Kitchen Tea House. Och du Cattis, den där helgen i November låter lite lockande;).
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Cattis 2 augusti, 2014 at 08:42

  Hej fina Linda!
  Det var sååå kul att träffa dig!!
  Och ja, en middag måste det bli, med bubbel och babbel 😉
  Vi har garanterat massor att prata om!!

  Vi har (självklart) nallat på delikatesserna vi köpte men sparat det mesta för att duka upp allt i morgonkväll med brödet och allt.
  Våra matplaner de senaste dagarna blev lite omkullkastade…
  Men i morgon då ska vi njuta.

  Sköt om dig så hörs vi snart!!
  Kram
  Cattis

 • Reply Linda 2 augusti, 2014 at 08:54

  Bubbel och babbel låter som en bra plan ;).
  Åh det låter som att ni kommer få en kanongod "middag" imorgon, jag och Kevin åt faktisk resterna ifrån våran delikväll den dagen vi sågs. Kom inte på så mycket annat och kan lova att vi inte var missnöjda ha ha.

  Absolut så höres vi snart, ha en trevlig helg.

  Kramis

 • Leave a Reply