Yummi

Pressutskick; Cloetta

28 augusti, 2014
 Åh Kevin kolla vi har fått pressutskick ifrån Cloetta, vi river upp paketet och Kevin vill öppna påsarna direkt. NEEEEJ, stopp säger jag. Jag måste ta bilder först SEN för du öppna och smaka. Då säger gullungen: – Ja det måste jag med göra, så går han och hämtra systemkameran och börjar fota. Sen går han över  till sin mobil och börjar fota med den. Snacka om jag har förstört det här stackars barnet ha ha.
 
Bildbomb & Info ↓
AKO-KOLAN ÄR TILLBAKA
På konsumenternas begäran så är nu AKO-kolan tillbaka och dom är tillverkade efter samma recept som förr och är lika mumsiga som du minns dem. Har du inget minne av dessa goda kolor med sitt rutiga omslag så hoppas jag att du testar dom.
 
 
Kolorna lanseras i tre klassiska smaker:
 
♥ Mint – Är en härlig frisk och len mintkola.
♥ Chok – Är en delikat kombination av cjoklad- och mintkola.
♥ Grädd – Är en klassisk krämig smak av gräddkola.
 
Varje påse innehåller 120 g och har ett rek.cirka pris mellan 13:90 – 18:90 kr. Finns i butik från v 37.
 
 
 


LÄKEROL HALSTABLETTER
Skolstart och jobbstart brukar betyda starten för en ny förkylningssäsong och vi är mitt uppe i en eftersom Kevin har varit förkyld hela veckan. Lärkerol Hals lanserar en ny halstablett med smak av ingefära och citron. GIllar du inte ingefära kommer du att älska denna nyhet med sin friska smak av citron och värmande sting ifrån ingefäran.
 
Läkerol Hals Ingefära CItron innehåller extrakt från ingefära som har en lenande och värmande effekt för halsen, Halstabletten är sötad med sötningsmedel från Steviaplantan.
 
Varje påse innehåller 65 g och har ett rek.cirkapris mellan 14:90-19:90 kr. Läkerol Hals finns i butik från vecka 37.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply