Frukost & Mellis

Croissants morning

20 december, 2014
Jag testade att köpa hem croissants deg för att få nybakade till frukost och kan lova att Kevin jublade av lycka. Han ville ha det till frukost varje dag nu, det var en av dom godaste frukostarna han ätit i sitt liv sa han ha ha sötnöt. Jag gick inte med på croissants varje dag men på våra lediga lördagar tillsammans så vi får mysa extra mycket. Dom här godbitarna med smör och hallonsylt är som en dröm i munnen. Enkla gräddanvisningar och degen är förskuren när man får ut den ur förpackningen. Det är bara att rulla ut den och skära efter mallarna, rulla ihop, pensla med ägg eller mjölk och grädda i 200 grader cirka 10-15 min. Jag köpte mina på Maxi för cirka 18:-, du får ut 6 st croissants av en förpackning och burken står i samma kyl som tårtorna/bakverk vid bageriet.
 
Frukosten njöt vi av läääänge idag, Kevins första dag på Jullovet så vi passar på att njuta riktigt mycket. Tror nästan jag ska ta ett varmt bad och fortsätta njuta av denna dag. Ikväll blir det hembakad pizza och besök. Kram på er.
 
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Josefin 20 december, 2014 at 13:11

    WOW, mums vill slå mig ner direkt och äta 😀

  • Leave a Reply