Dryck alkoholfri

En juice om dagen..

29 december, 2014
 
Blir mycket juice här inne nu men det är tpå det enda jag dricker nu så ni får stå ut med det. Gjorde den här igår kväll när jag skulle kolla på The Hobbit och jag hade inte så värst mycket hemma att köra i råsaftcentrifugen men jag fick ihop ett glas iaf som bestod av apelsin, lite citron, 1 lime, clementiner och ingefära. Sen massor med is så klart så toppade jag även med frysta hallon. Jag har tyvärr inte den bästa smaken just nu men jag ”tror” den var god ha ha, ja av det lilla jag kände i alla fall. Frisk deluxe!
 
Idag var jag över till Willys och fyllde på mitt förråd så ikväll blir det mera juice och massa annat gott..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply ɑ n n i k ɑ 29 december, 2014 at 18:46

  Mums!

 • Reply felicia 29 december, 2014 at 21:08

  gott!

 • Reply Linda 30 december, 2014 at 00:11

  Supergott =)

 • Reply Linda 30 december, 2014 at 00:12

  Håller med 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.