Dessert

Citrus pannacotta med passionsfrukt

24 juni, 2014
 
Imorgon får jag över en fin brutta på 3-rätters middag så jag förberedde desserten redan nu så den nästan är klar. Den enda som är kvar är lite färska bär ovanpå. Det blir en citron pannacotta med passionsfrukt, mums!
 
2 personer:

 
• 2 dl grädde
• 1/2 dl Dansukker Gelésocker multi
 
Smaksätt med skal ifrån 1 citron. Skala skalet av en citron försiktigt med en potatisskalare eller riv på rivjärn. Jag körde med potatisskalare..
 
Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp cirka 1/2 minut. Ta bort/sila citronskalet och blanda ned passionsfrukt. Häll upp i det du vill servera din pannacotta i. Ställ i kyl tills den stelnat. Garnera med valfria bär.
 
Jag gjorde receptet på 5 dl grädde då jag behövde göra av med grädden, 1 dl gelésocker, skal av 2 citroner samt lite färsk pressad citronsaft. Till det räckte det med 1 passionfrukt men den var ganska stor. Beror på hur mycket man vill ha.
 
Nu ser jag fram emot morgondagens middag, återkommer så klart med bild på min dekorerade pannacotta.
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Emelie 24 juni, 2014 at 22:02

    De där lät väldigt gott!! Måste prova!!

    • Reply Linda 24 juni, 2014 at 22:20

      Ja gör det =)

    Leave a Reply