Yummi

Fetaost med goda smaker

12 juni, 2014
Trollade ihop en burk med inlagd fetaost ikväll. Hade även i röd lök, hackad kruspersilja, en tsk sambal, halv hackad färsk jalapeno {utan frön}, nymald svartpeppar, flingsalt och rapsolja. Gott! Kom på nu att jag glömde att ha i vitlök:/.
Hur enkelt som helst att piffa till sin egna fetaost. Hade jag haft en större burk hade jag petat i några oliver där med, gud så gott. Kan även tänka mig att smaksätta festaosten med pesto! Men hallå, hur gott!? Måste skynda mig att äta upp den här burken så jag får testa den med pesto ;).
Fatta att knöla in massa fetaost i en fet baguett med grönsaker och god salami, japp på med haklappen!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply GoForFit 13 juni, 2014 at 08:32

  Mums!! 🙂

  • Reply Linda 13 juni, 2014 at 09:11

   Det kan jag lova 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.