Kött

Kvällens grisdetalj

5 juni, 2014
      
 
Helstekt fläskfilé ifrån rapsgris fick det bli ikväll tack vare Scan och det var supergott. Putsa ren fläskfilén ifrån senor/hinnor, rubba den med din favoritkrydda. jag körde med Jägarkrydda och Café de paris kryddmix ifrån Gourmetgruppen. Finns hos Ica Maxi, Falun.
 
 
 
 

 

Linda den med bacon och stek den i panna så den får en fin stekyta. Lägg över den i en ugnsform och kör med termometer, innertemperatur 70 grader
 

 
Duka med mys stämning;).
 
 
Servera på ruccolabädd, toppa med grillad, inlagd paprika. Ringla även över lite steksky ifrå din ugnsform på köttet då det sitter massor med smaker där. Servera med doritos {sweet chili pepper, yum!}, café de paris sås och chilisås. Min son körde även med pommes. God och enkel middag... Kan säga att jag och sonen har gått och skurit av små bitar ifrån fläskfilén hela kvällen då den var så smakrik och god, mums. Men nu är det totalt tvärstopp i magen!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.