Allmänt/Generally

Välkommen

17 mars, 2014
En liten presentation kanske vore på sin plats här i bloggen och lite vad den handlar om. Jag bloggade i den här bloggen senaste 2011 och sen vart det för mycket då jag har min ”vanliga” blogg sweetkay som jag startade 2007. Varför jag startade denna blogg ifrån början var för att jag ville skilja min vanliga blogg ifrån mitt matintresse och bara samla allt med mat här. La denna blogg åt sidan och fortsatte i vanliga bloggen men nog har jag tänkt på att starta upp den här igen därför raderade jag aldrig den. Nu är jag i alla fall tillbaka med mer passion för mat än någonsin och hoppas på att kunna inspirera i alla fall 1 person till att testa mer mat.
 
En av dom roligaste sakerna med mat är att kunna inspirera andra människor till att laga mat, därav min passion för att styla bilder. Man äter med ögonen, det går inte att sticka under stolen med och jag ÄLSKAR att styla en tallrik som man bara vill hoppa in i bilden för att äta upp. Det spelar ingen roll hur hungrig jag än är så äter jag absolut inte förräns jag har hunnit knäppa ett gäng bilder. Kan säga att min son har hunnit ätit halva måltiden ibland för jag ska stå och hålla på att knäppa bilder, sån är jag och vad gör det. Detta är min passion och jag hoppas ni kommer att trivas här inne.
 
Jag hoppas även att ni som kommer på besök här inne hos mig ger mig feedback och med det menar jag så klart både bra och dåligt. Vad ni vill se mer av, mindre av, tips och trix. Vad som helst, jag tar allt bara någon säger något. Är det något jag märkt under alla år jag har bloggat så är det att vi {även jag} har blivit mycket sämre på att kommentera men desto mer kommentarer man får desto mer inspirerad blir man även att blogga.
 
Jag hoppas även längre fram och vid intresse att ni ska kunna utmana mig med tex att jag ska laga mat med en ingridiens ni själva tycker är svårt att komma på något nytt med, frågelåda, lite tävlingar etc. Men det får bli en senare tidsfråga, jag vet inte ens om någon kommer läsa bloggen ha ha !
 
Det var nog allt ifrån mig just nu. Imorgon kommer det upp ett inlägg på hur du gör French Toast Roll Ups, har nyss knåpat ihop det inlägget så det kommer upp medans jag jobbar. God natt, kram på er..
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Marieangel 18 mars, 2014 at 16:15

    Nu har jag länkat till din kanonfina yummiefoodblogg:-) (snodde en bild oxå, hoppas detta är ok) Kramis

    • Reply Linda 18 mars, 2014 at 16:38

      Det gjorde du rätt i Marie, tack så hemslt myvket! Kramis

    Leave a Reply