Allmänt/Generally

En kväll på Victuscella

Fördrink: Vitt vin med sprite

 
Förrätt: Toast med kräftor & räkor
Förrätt: Carpaccio

Förrätt: Svenska blåmusslor

Varmrätt: Rökgrillat fläsklägg ifrån Dalarna
Måste säga att det var en mycket trevlig kväll på Victuscella igår som jag och Julia fixade. Jag åt toasten som förrätt men smakade även på carpaccion som var supergod samt blåmusslorna men toasten var bäst val kände jag, mycket gott.
Till varmrätt åt jag Fläsklägg medans några andra åt VC Orginal burgare och en del åt Siljansregnbåge. Tyvärr har jag inga bilder på det för jag glömde totalt bort det. Mitt fläsklägg var tyvärr lite torrt jämfört med dom andras men annars var det supergott. Orkade inte ens äta upp allt fast jag ville, då hade dom fått bogsera bort mig ifrån stolen.
Stort tack och eloge till Victuscella som gjorde ett kanonjobb trots lite missförstånd med några maträtter men det skötte dom galant. Trevlig och hjälpsam personal.

0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *