Dessert

Pannacotta med fläder, bär och vit choklad

I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Mycket gott måste jag säga..
 
 
4 portioner
 
1/4 l hallon/jordgubbar
1/2 dl fläder/citronsaft
1/2 dl vatten
1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 st passionsfrukt
 

100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi

 

Lägg bären i botten på 4 glas. Ha över lite passionfrukt i varje glas. Koka upp saft, vatten och gelésocker multi. Fördela saften över bären. Ställ i kylskåp för att stelna.

 

Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.

 

Fördela därefter blandningen på bärgelén. Ställ pannacottan i kylskåp till serveringen. Jag hade även halloncoluis på toppen vid servering.

 

 

Tips: Idag kommer det upp en tävling så håll utkik i bloggen ;).

 
 
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *