Allmänt/Generally

På min önskelista

 
Är det något jag verkligen suktar efter så är det en bakmaskin men jag tror inte att jag hade gjort annat än att baka då. Jag har aldrig varit så intresserad av bakning förut men det växer hela tiden och med rätt hjälpmedel så hade det varit svårt att hålla sig ifrån den. Det finns så många olika att välja mellan och det här är bara ett litet urval av köksmaskiner där ute. En dröm är att ha en kitchenaid men dom är ju snordyra, dom finns i så många olika fina färger så svårt att bestämma sig för vilken färg också men sjukt snyggt att ha ståendes på bänken i köket. Tror nästan en vit hade varit snyggast. Stilrent och vitt hänger alltid med i tiden…men om jag fick så skulle jag nog ta flera färger och ha en färg för varje veckodag ha ha! Såg att dom även hade med glasskål, det är också sjukt fint. Får nog drömma en stund till..
 
 
Sen finns det mängder av andra märken på köksmaskiner och det är stor prisskillnad på alla dessa som jag gjort i kollaget som ligger mellan 1000-6000:- så det finns nog något för alla. Frågan är bara,Vilken är bäst!?
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *