Pizza/Kebab

Pizza med en ny bekantskap

21 november, 2014
Jag har aldrig gillat chevre men under året när jag gjort lax med chevre och honung till lunchen på jobbet så har jag börjat gillat det, tror jag ha ha.. Sen var vi några tjejer som var hem till Maja och åt för ett tag sen och då hade hon gjort pizza med chevre på, samt pinjenötter, honung, ruccola och jag vart helt fast! Så ikväll gjorde jag det hemma, toppade även med chili/flingsalt, sååå kul att jag har fått en ny favorit som jag inte alls gillat förut.  LOVE! Kevin höll sig dock till sin banan & curry, han kommer nog aldrig ändra på det känns det som.
 
Jag vill passa på att be om ursäkt för dålig uppdatering här men jag mår så fruktansvärt dåligt {och trött} till och från varje dag sen jag gjorde illa min tumme så jag har ingen ork, jag gör mitt bästa. Nu är det dags att krypa i sängen för imorgon bitti ska jag duka upp en fin frukost till en liten kille som blir 7 år ). Kram på er.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply