Allmänt/Generally

Surprise från Le Creuset

Igår på eftermiddagen så fick jag ett samtal ifrån någon budfirma som undrade om jag var hemma för dom hade ett stort paket till mig. Ja jag är hemma, sa jag. Okej då kommer jag om ett par minuter sa mannen på andra sidan luren. Vi la på och jag funderade, vad sjutton är det!? Jag har inte beställt något och tankarna hann gå ganska mycket på dom cirka 5 minutrarna det tog innan mannen plingade på dörren.
 
Jag öppnade dörren och där står han med ett ganska stort paket och ber mig skriva under ett papper på att jag tagit emot paketet, så säger jag: Undra vad det är jag har inte beställt något och så tittar jag på kartongen och läser på tejpen Le Creuset! Det står flera gånger på tejpen och jag tänker, kan väl aldrig vara möjligt att jag får ett paket ifrån dom!?
 
Skyndar mig in med det bruna paketet och jag nästan hoppar runt av glädje inne i lägenheten och börjar slita upp kartongen. Jag är så fruktansvärt nyfiken och tänker fler gånger, undra vad det är!! När jag öppnat den ytterska kartongen så kommer jag till en ny kartong, en orange och det står Le Creuset på den. KAN DET VARA MÖJLIGT!? tänker jag och skrattar för mig själv. Öppnar kartongen och där står det en superfin gjutgärnsgryta ifrån Le Creuset, jag höll på att storkna av totalt i köket. Där står jag helt själv och nästan hoppar av glädje och jag hoppas att ingen granne gick förbi mitt köksfönster då för dom lär ha funderat vad det var för dåre som stod där inne.
 
Jag äger ingen gjutjärnsgryta så denna kommer verkligen komma till nytta och den första rätten jag tror att jag ska göra är en Bœuf Bourguignon, en riktigt mustig god höstgryta med gott bröd & ett glas rött till! Min gryta är i färgen Ocean och den är i 24 cm. TACK ♥.
0

2 Comments

  1. Ojojoj, inte konstigt att du blev glad, vilken otrolig överraskning! Vi har en del Le Creuset och det är verkligen bra grejer, deras ugnsfasta formar är dom bästa. Så lätta att få rena och det är värt mycket utan diskmaskin i köket:)
    En Beouf Bourguignon låter som en kanoners perfekt premiärrätt att laga till i grytan, lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *