Yummi

Lax med avokadokräm

Ikväll gjorde jag lax med avokadokräm och grönsaker, såååå förbaskat gott! Och jag använde min nya stekpanna som kommer ifrån Kitchen Time, jag älskar den! Det var det jag skrev om igår, att det var något jag väntade på och den kom idag. Snabba ryck kan jag lova och som jag älskar den. Skulle du själv vilja ha en så har du länken —->HÄR.
 
Laxen körde jag i ugnen, kör med termometer till 48 grader.
 
Mixa 1 avokado, lite färspressad citronsaft och 2 msk sweet chili sås med stavmixer, perfekt till lax.
 
Till dessert gjorde jag chokladmousse på mörk choklad, serverade det tillsammans med färska jordgubbar, hallon och lite passionsfrukt men det får ni se bild på imorgon. Ni får fantisera om hur det ser ut så kan ni jämföra eran fantasi med det rätta svaret då:).
 
Supergod födelsedagsmiddag, det gjorde jag bra. Tack och god natt..
0

2 Comments

  1. Anonym says:

    Detta skulle jag vilja äta på direkten- definitivt! MUMS! 😀

    Kanske sagt det innan (har iaf varit inne här tidigare på din blogg) men du kanske har en "kitchen story"/recept du vill att fler läsare ska se? 🙂 Jag har en ny ide på min blogg som heter "läsarrecept" som innebär precis det du nog kan gissa- att ni delar med er av era kökskreativiteter i syfte att vi ska hitta nya inspirerande recept och bloggar. Ber om ursäkt om du ej gillar sådana här kommentarer, men tycker du har en riktig kökstalang som är värd att dela med sig av till andra 🙂

    //hundredkitchenstories.blogg.se

  2. Åh så gott! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *