Tips

Påminnelse: Rabattkod för mina läsare

Påminner er om rabattkoden till stekpannan ifrån Kitchen Time som jag fick för några veckor sedan. Rabattkoden ger er 15 % i rabatt på denna stekpanna i 26 cm och sen finns den även en i 22 cm. Uppge koden ”yummifood” som värdekod i kassan så dras 15 % rabatt av på priset, rabatten gäller November ut.

 

Info om produkten:

Det italienska varumärket Ruffoni är känt världen över för sina fantastiska kopparprodukter. De har idag flera olika serier med pannor, grytor, kastruller och kakformar till försäljning. Kopparprodukterna är inte bara framtagna för att erbjuda professionell standard, utan även unik, klassisk och vacker design. 

 

Opera-serien är gjord av 1,5-2 mm tjock, solid koppar som hamras och formas för hand. Denna stekpanna har en diameter på 26 cm och handtag i gjuten mässing. Liksom övriga Ruffoni-produkter kan den användas på alla värmekällor, dock ej induktionshällar. Koppar är en utmärkt metall för matlagning, tack vare dess värmeledande funktion. Därför behöver du inte särskilt hög värme när du lagar mat i kopparkärl, utan låg till medelhög värme räcker gott. Koppar kan efter en tid skifta färg på grund av oxidering, men med en metallputs för koppar får du snabbt tillbaka glans och originalfärg på dina kärl. Precis som med andra kvalitetsgrytor är det viktigt att du är försiktig med de verktyg du använder vid matlagning, och vi rekommenderar redskap i silikon eller trä för att vara så skonsam som möjligt mot metallen. Vid rengöring bör kastrullen handdiskas med en mjuk svamp, och hårt skrubbande bör undvikas. 

 

Ruffonis kopparkärl är en riktig klassiker, en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Produkter från Ruffoni är helt enkelt en investering som med rätt vård och omsorg skänker glädje till både öga och gom hela livet.

 
Länk till 26 cm —> här och länk till 22 cm —> här.
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *