Grillat

Grillmästare!? No way José!

12 april, 2015
Igår grillades det IGEN och jag kan inte påstå att jag är bra att få igång en bra glödbädd. Tur att Joel var här så han fick styra upp det där för annars hade jag fått steka klart maten inne på spisen. Hur svårt kan det vara att få igång briketterna!? Grillkolen är superfin men briketterna ligger där som svarta stenpuckor bara. Ett tag stod både jag, Malin & Joel ute på min uteplats som tre idioter och blåste på kolen för att försöka få igång glöden ha ha. Men som sagt, Joel styrde upp kolen och jag kunde grilla min mat i lugn och ro, stod iofs med ficklampa för det var så mörkt. Fick några trevliga pratstunder med grannar som gick förbi under tiden också. Malin hade jag delegerat till att göra sås och Joel fick agera ficklampa när jag fotade he he. Passade på att inviga mina nya fat som jag köpt så man kan grilla grönsaker också, har 2 olika storlekar och igår valde jag det större fatet. Smidigt värre!
 
Kvällens oxe fick en fet kantarellsås över sig och sen åt jag det tillsammans med massa goda grönsaker. Kevin mumsade kantareller som aldrig förr, visste inte ens att han gillade det!? Tur jag har massor i frysen. Alla var mätta och mycket belåtna. Det gör vi om snart igen tycker jag..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.