Dryck alkoholfri

Plockmat i solen

22 april, 2015
I förrgår så njöt jag och Kevin lite extra på uteplatsen på kvällen. Jag plockade bara fram lite småplock som vi mumsade på och det godaste var nog den gratinerade brien som jag toppade med honung, färsk timjan och valnötter. Det är inga konstigheter alls utan det är bara att värma brie i ugnen cirka 5 min på 200 grader i en ugnsfast form. Jag gjorde även varsin smoothie till oss på frysta hallon, färska jordgubbar, grädde, alpro hasselnöt och alpro kokos. Mums vad gott!
 
Halloumi, hur gott är inte det att sitta och mumsa på då!?
 
 
Hade hoppats på sol till kvällen då Elin, Rickard och Doris kommer hit men just nu ser det inte speciellt ljust ut, vet inte ens vad jag ska trolla fram för gott än men det blir nog bra vad det än blir he he.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply