Allmänt/Generally

En kopp kaffe tack..

23 augusti, 2015
God morgon denna strålande söndag. Jag har precis ätit lite frukost och funderar på att bege mig ut på en promenad innan det blir för varmt ute. Vilken supertur med vädret vi haft nu på slutet, hoppas det håller i sig ett tag. Så här skulle sommaren ha börjat..
 
Vilken helg jag har haft i Stockholm, åt så god mat i Fredags på Restaurangakademien som jag lovar att ni ska få se bilder ifrån. Kan nu säga att jag gillar tryffel också, har aldrig gillat det förut. Är verkligen allergisk mot tryffelolja, jag får rysningar bara jag tänker på det men det går verkligen inte att jämnföra med äkta tryffel och det fick vi massor av i 2 av våra rätter. Vi var med och lagade all mat förutom vissa saker som behövdes längre förberedning och självklart glömde jag den fina folderna med alla recept i sthlm så jag måste få tag i receptet igen. Hur dum får man bli!? Sen sov jag även som en prinsessa på mitt nya favorithotell, Scandic Malmen. Men som sagt, återkommer till det för nu ska jag bege mig ut i min älskade natur!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply