Förrätt, Yummi

Gratinerad chévretoast med smörstekta kantareller

28 augusti, 2015
2015-08-07_180032_55dff6179606ee5740cbc0c2
Tips på en god förrätt/snitt inför helgen är denna goding med kantareller, det är kantarellernas tid nu så det är bara att bomba på med det. Enkelt, smörstek kantareller i smör med finhackad vitlök, salta & peppra. Lägg dina kantareller på en skiva bröd och toppa med en skiva chevre.
 
2015-08-07_180124_55dff691ddf2b349e7c046b6
Ställ in plåten i mitten av ugnen på 175 grader cirka 10-15 min.
 
2015-08-07_180811_55dff76f2a6b22726cac6a24
Se vad härligt chevren smält över brödet, jag satte nog i mig 3 st 😉 Kevin gillar inte chevre så på hans hade jag prästost ovanpå istället. funkar lika bra. Eller så kan du lägga en bit brie ovanpå. Toppa gärna med finhackade örter.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Anonym 28 augusti, 2015 at 18:14

    MEn så galet gott det såg ut!!

    • Reply Linda 30 augusti, 2015 at 13:19

      Tack Anglica =)

  • Reply Terese 31 augusti, 2015 at 11:06

    OMG så gott! Typ det bästa som finns..

    • Reply Linda 1 september, 2015 at 08:57

      Ha ha ja typ 😉

  • Reply Johanna 31 augusti, 2015 at 16:26

    Åh, herregud vad jag blev sugen! 😀 Så enkelt men SÅ gott!

    • Reply Linda 1 september, 2015 at 08:56

      Precis som det ska vara =)

  • Reply Linnea 31 augusti, 2015 at 17:00

    Mums, det där låter som en dröm!! 😀

  • Reply Kai 31 augusti, 2015 at 21:52

    Ser helt fantastiskt gott ut.. 🙂

    • Reply Linda 1 september, 2015 at 08:56

      Tack 🙂

  • Reply SKRIVDIVAN 1 september, 2015 at 08:28

    Snittar och småplock i alla dess slag är det bästa jag vet!! Tack för fina tips.

  • Reply Anonym 1 september, 2015 at 16:33

    Åh så gott det ser ut

  • Reply Angelica 1 september, 2015 at 19:26

    Det låter såå gott, måste verkligen testa detta!!

  • Reply Linnea 2 september, 2015 at 22:12

    Gudars så gott det såg ut! Funderar lite på hur man kan få dem glutenfria…nått förslag?

  • Reply Anonym 3 september, 2015 at 06:51

    Oh my gossshhh! Freaking yummy looking!

  • Reply Anonym 3 september, 2015 at 08:03

    Mm, det såg riktigt gott ut. Intressant kombination också! Förresten, bara eftersom jag ser felstavningar på det överallt (som chevré till exempel, haha) så kan jag säga att det stavas chèvre 😉 och uttalas "chäävr", typ. Tänkte att det kunde vara kul att veta!

    • Reply Linda 3 september, 2015 at 14:42

      Tack så mycket. Ja jag som jobbat i en delikatess i 9 år vet nog att man kan säga det på väldigt många sätt, dock säger jag inte "chäävr" utan Cheeeevreee hahaha

  • Reply Jag 3 september, 2015 at 14:54

    Men åååh så otroligt gott det ser ut!

  • Reply Sofia Nilsen 3 september, 2015 at 21:53

    Holy, frikkin shit det såg gott ut! Tusan…I made myself hungry

    • Reply Linda 6 september, 2015 at 19:36

      ha ha crazy!

  • Reply Anonym 5 september, 2015 at 09:55

    Min absoluta favorit!!! Mumms

  • Reply Sara Samuelsson 6 september, 2015 at 18:40

    Men vad fantastiskt gott! Chevre och kantarell är ju grymt! Jag brukar göra en liknande variant fast på pizza, brukar också bli gott 🙂

  • Reply Amanda 7 september, 2015 at 00:51

    kanon tips! Älskar både chevre o kantareller, en liten touch av fikonmarmelad och det är pricken på i:ET, mums!

    • Reply Linda 10 september, 2015 at 18:20

      Mums, det är riktigt gott =)

  • Reply Helen 8 september, 2015 at 15:27

    Yammi yammi:) God kombo med kantareller o checre’ fina bilder du tar!!

    • Reply Linda 8 september, 2015 at 20:16

      Ja det är riktigt gott, tack så mycket! 😀

  • Reply Anna J Fotografi 8 september, 2015 at 18:47

    Åh, ser otroligt gott ut 🙂

  • Reply Anonym 9 september, 2015 at 14:57

    Ska prova direkt!

  • Reply Linda 1 september, 2015 at 08:56

    JA det är såå gott :). Det var så lite så!

  • Reply Linda 1 september, 2015 at 08:56

    Ha ha du får testa 🙂

  • Reply Linda 3 september, 2015 at 14:42

    Thx cutie

  • Reply Linda 3 september, 2015 at 14:45

    Hej Linnea, tack så mycket. Vet du att efter du skrev denna fråga så började mitt huvud snurra direkt och tror jag vill göra ett inlägg om det också, jag tänkte att en superhärlig portabella svamp kan ersätta brödet istället, så lägger man på dom stekta kantarellerna och chevre för att gratinera av det, MUMS! Tack för jag fick inspo av dig;) En superhärlig förrätt som man kan toppa med lite rostade pinje- & valnötter!

  • Reply Linda 3 september, 2015 at 14:46

    Det tycker jag verkligen Angelica 😉

  • Reply Linda 3 september, 2015 at 14:46

    Ja och enkelt 🙂

  • Reply Linda 6 september, 2015 at 19:34

    Ja det är så gott, mums på pizza har dock inte testat det men kan tänka mig att det är gött!

  • Reply Linda 6 september, 2015 at 19:36

    Ja det är en favorit här också:D

  • Reply Linda 6 september, 2015 at 19:36

    Tack snälla 🙂

  • Reply Linda 8 september, 2015 at 20:15

    Tack tack 😀

  • Reply Linda 9 september, 2015 at 15:17

    Ha ha härligt Tarja 🙂 Hoppas du kommer gilla det!

  • Leave a Reply