Drinkar & Vin

Kaffe, vatten och en liten diva..

5 augusti, 2015
Elin och Rickard kommer över ikväll på middag och jag har planerat något riktigt gott, inte för jag brukar äta äckliga saker men ibland lägger man lite extra krut på maten och idag är en sådan. Ska hinna med att göra en glass samt baka en godsak också till dessert så kanske dags att sätta fart? Hade tänkt byta sängkläder först, älskar nybäddad. Skulle kuna byta sänkläder varje dag nästan om det inte vore för all tvätt som blir och att slänga är absolut inte ett alternativ, inte ens om jag vore biljonär! Men då hade jag iofs haft något som bytt sängkläder åt mig, varför pratar jag ens om detta…?
 
När lilla divan väl behagade att äta frukost idag så skulle det göras i säng framför barnkalanen på ipaden och frukosten skulle serveras på silverbricka, döh!
 
Vattnet är påfyllt och energin detsamma med massa vattenmelon i magen, blir inte så mycket ”lunch” då jag sparar mig till kvällen men fyller på med vätska och frukt under tiden. Hej så länge..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply