Drinkar & Vin

Apple punch with vanilla twist

12 december, 2015
När min syster var här under veckan så testade jag att göra en drink, jag hade en vision i mitt huvud hur den skulle se ut och färgen på bilden vart bättre än jag väntat mig och den är så enkel att göra.
 
 
Apple punch with vanilla twist
4-6 cl absolut vanilia
2-3 dl äppeljuice {Tropicana}
röd karamellfärg, {jag använder mig av QFC, Squires kitchen}
is, mycket
halv passionsfrukt
 
Mät upp din vodka samt äppeljuice, is och  karamellfärg. Börja med en droppe, shejka i en shaker, om du har. Funkar även med gammal glasburk med lock som är urdiskad. Kolla om du är nöjd med färgen, servera i glas och toppa med en halv passionsfrukt. Enklare kan det nästan inte bli ;). Visst ser den dyrare ut än lite vodka och äppeljuice!?
 
Nu lär jag studsa in i duschen och göra mig klar för kvällens drinkkväll hos mig. Har även en överraskning för mina gäster som jag tror kommer bli riktigt kul!! Ha en fin kväll, kram kram.
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply jossan 12 december, 2015 at 16:58

  åh vad de ser gott ut! det ska jag absoult testa någon gång!ville bara kika in och önska dig en trevlig helg 🙂

  • Reply Linda 14 december, 2015 at 10:03

   Ja gör det, så enkelt och supergott. Trevlig måndag får jag önska dig =)

 • Reply Dekora - Bakblogg 12 december, 2015 at 19:42

  åh så läckra bilder!

  • Reply Linda 14 december, 2015 at 10:03

   Tack snälla =)

  Leave a Reply