Frukost & Mellis

Pannkakor och bacon

16 februari, 2015
Kevin första dag på sportlovet började med pannkaksfrukost/brunch. Jag har mängder med jordgubbar hemma så jag kokade ihop en snabb sylt med ingefära, färskpressad clementin,honung, mynta och en skvätt balsamvinäger på dom, redde av med maizena. Sen hade jag chokladsås kvar i kylen som jag gjorde till churrosen så den fick också vara med..
 
Fräste också på lite äpplen som var smaksatta med vaniljpulver, kanel, honung och en skvätt äppeljuice.
 
Jag älskar ju knaperstekt bacon så vi åt det till, mums vad gott!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply ɑ n n i k ɑ 16 februari, 2015 at 12:40

    Super mumsigt! 😀

    • Reply Linda 16 februari, 2015 at 12:42

      Ja men ändå är jag hungrig nu igen haha

    Leave a Reply