Pizza/Kebab

Pizza & Kebab

22 februari, 2015
Pappa var förbi förra veckan och det var bestämt att vi skulle äta pizza. Jag börjar bli så less på att jag alltid tar samma sak så jag tog faktist en vegetariana med salami på och när jag öppna kartongen så hörde jag pappa direkt: ÅÅH såg den där nå smarrig ut då!? ÅÅÅH!
 
Kan även informera att den var riktigt god, dock smakade inte kronärtskockan allt för gott så den plockades bort. Men jag måste bli bättre på att testa mer mat när man köper ute och inte köra samma som man alltid gör. Någon mer som känner igen sig i det?
 
Kevin tog en special pizza, han brukar alltid ta med banan & curry men nu skulle han även ha kebabkött på och pappa tar alltid kebabtallrik på Venezia. Dom har nog bästa kebabsåsen i stan!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.