Dryck alkoholfri

-Mamma, idag vill jag ha…

13 januari, 2015
Imorse när vi låg vakna i sängen och pratade så sa Kevin: – Mamma, idag vill jag ha smoothie och en chokladboll till frukost!  En smoothie kan jag fixa men en chokladboll till frukost får du inte, sa jag. Så en smoothie fick det bli med grekisk yoghurt, banan, några frysta jordgubbar, kanel och proviva hallon/granatäpple. Till det åt vi faktiskt bara varsin riskakor, den med pizzasmak är såå god!
 
Kevin är så rolig för när jag gjorde smoothien så stegar han iväg mot vardagsrummet och säger, JAG HÄMTAR DOM DÄR FINA GLASEN! Ha ha ja gör så, klart vi ska ha finglas en toppendag som denna 🙂
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.