Frukost & Mellis

Fikabox, 1:a & 5:e boxen gratis!

15 juli, 2015
Fick hem en kartong med snacks ifrån Fikabox idag, om du aldrig hört talas om det så är det nyttiga mellanmål och mumsiga snacks, levererade direkt hem i brevlådan. Man kan välja om man vill ha frukost eller mellanmål, du kan även välja hur ofta din box ska komma som till exempel 1 gång i veckan eller varannan vecka.
 
Jag fick min första box gratis och det kan du också få om du vill. Du binder dig inte till något alls och kan när som helst säga upp din box så du kan alltså säga upp din prenumeration så fort du fått din första gratisbox annars kostar det 49:- i månaden och använder du min kod ”citron88772” så får du den första och din femte box gratis.

 
Jag har bara hunnit testa en mellis jag fick och den heter Pizza Margherita och innehåller ostkryddade cashewnötter, minigrissini med tomat, minigrissini med basilika och oreganokryddade minicrackers. Kan säga att jag slukade den i ett nafs. Får testa någon av dom andra imorgon..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.