Pasta

Pasta med ädelostsås & serrano

18 juli, 2015
Gårdagens lunch var lite ”lyxig” men eftersom jag hade massa rester efter min och Kevins plockkväll så var det inga problem att fixa iordning detta. Koka upp grädde {använder bara 40%} och tillsätt gräddädel som får smälta med och ädelost kan vara lite salt i sig så smaka efter om du behöver salta eller inte men lite peppar kan du tillsätta. Red av såsen med maizena redning. Servera med pasta och toppa med serrano, fint skivad rödlök, blandade tomater och valnötter.
 
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Louise 18 juli, 2015 at 09:51

    Vilken fin blogg du har! Kika gärna in på min och berätta vad du tycker om min blogg, om det är något som du tycker ska ändras eller något 🙂

  • Reply ɑ n n i k ɑ 18 juli, 2015 at 19:10

    Mums 😀

  • Leave a Reply