Sallad

Ceasarsallad med halloumi & besprutningsmedel

23 juni, 2015
Innan jag skulle åka och hämta Kevin i Söndags så gjorde jag en Ceasarsallad med stekt halloumi och medans jag åt den så tyckte jag något smakade så jädra beskt {som att dricka parfym på nått konstigt sätt}, nästan som att man tillfört nått medel i maten, som besprutningsmedel. Jag märkte det ju mer jag åt och till slut så lämnade jag romansalladen för smaken kom därifrån trots att jag sköljt den noga. Började åka för att hämta Kevin i hedemora och då började min mage svälla som sjutton, mådde illa, kände mig helt spyfärdig och kändes som att min hals började svälla igen också. Detta vara under hela min bilfärd på ungefär 1 1/2 – 2 timmar. Jag vet inte alls vad det där var för konstigt men kan lova att jag inte tänker äta nått mer av den romansalladen, om det nu var där det kom ifrån men den smakade verkligen weird.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply ɑ n n i k ɑ 23 juni, 2015 at 22:04

  Mumsigt 😀

 • Reply Anonym 4 juli, 2015 at 07:49

  Ja allt är ju besprutat nuförtiden😔bäst bara köpa eko och närodlat☺️Tomater ,jordgubbar,vindruvor är väldigt besprutade..synd Det ska vara så snart kan man väll ej käka nått😱😃ser gott ut iaf!😋synd du fick en reaktion

  • Reply Linda 7 juli, 2015 at 18:53

   Ja usch, var inge kul alls :/ Man är inte direkt sugen på en sån sallad igen.

  Leave a Reply