Allmänt/Generally

En fika med pappsen

8 juni, 2015
Jag & Kevin åkte upp till Rättvik en sväng på eftermiddagen, Kevin skulle ha fotbollsskor tills nästa vecka när han börjar på fotbollsskola och pappa ville betala dom så det var ett besök på Intersport och efter det vart det ”middag” på Fricks. Ett besök jag ångrar i efterhand. Både jag och pappa tog tacotallrik och den var inte direkt någon höjdare, inget att rekommendera med andra ord. Jag känner mig helt svälld i magen och illlamående nu. Kevin tog pannkakor med sylt och det var han nöjd med.
 
Sen hade han så klart fått syn på denna skapelse han ville ha, en chokladdoppad muffins.
 
Själv så tog jag en kopp cappuccino, stark så in i bängen var den. Är glad om jag kan sova inatt;).
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply ɑ n n i k ɑ 9 juni, 2015 at 17:40

    Mumsigt 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.