Allmänt/Generally

En kväll med Madde

9 juni, 2015
För några veckor sedan så var jag & Kevin hembjudna till Madde på myskväll, tacos och filmkväll stod på agendan och jag gjorde iordning en gå-bort-gåva som vanligt och denna gång fick det bli en härlig basilika växt och en fin kruka ifrån Plantagen. Jag fick faktiskt lov att köpa en basilika till mig själv för den såg så inbjudande.
 
Det hade laddats rejält med kalorier för denna kväll märkte jag direkt när vi kom dit och man behöver sånna kvällar ibland. Dock orkade man kanske inte så mycket efter en god middag innan.
 
Kevin passade på att leka med deras hund Salsa när vi var där, han är en riktig djurvän och har nämnt några gånger att han vill ha katt.. eller hund. Men jag känner inte att det ligger rätt i tiden för oss just nu med att skaffa djur så vi får vänta med det ett tag till. Sen älskar Kevin sport så han hittade på en boll och körde fotboll med sig själv innan middagen var klar. Tur att barn är duktiga på att roa sig själv.
 
Japp, uppdukat med snask vill jag lova och om jag ska vara ärlig så minns jag inte ens vad vi kollade på för film. 36 år och minnet sviker mig redan nu, hur ska detta gå vid 50? Är glad om jag hittar ur sängen då kanske;).
 
Tack för en supermysig kväll Madde ♥ det gör vi om snart igen.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Madeleine 10 juni, 2015 at 19:05

    Tack själv fina du! Så mysigt att ha er här. Nästa gång tänder vi grillen istället 🙂

  • Leave a Reply