Frukost & Mellis

Fruity breakfast

25 juni, 2015
Det vart en riktigt sent och låååång frukost idag, känner mig så seg då det var sen middag igår och sen sov jag så otroligt dåligt inatt. Kevin skulle sova inne hos mig och han ligger mer och undersöker mitt skelett med sina ben som borrar sig in i huden, sååå skönt verkligen :/.
 
Det fick bli massor med frukt då min kyl är sprängkylld med det, man får passa på att proppa i sig massor med frukot och bär nu när det är säsong för det och priserna är humana. Prästost är något som jag börjat uppskatta väldigt mycket också, förut åt jag mest gouda men det smakar ju knappt något så nu köper jag ofta prästost. Den är även så god att riva ned i tex omeletten.
 
Tomater är också så fruktansvärt gott just nu tycker jag, tillsammans med flingsalt, fetaost, basilika osv.. Åh så gott! Eller bara en tomatsallad då man använder olika färger och former på tomaterna och smaksätter med en god olivolja samt balsamvinäger, salt och nymald svartpeppar. Mmm mmm mmm…
 
Ägg äter jag varje dag i någon sorts form, antingen kokt till frukost eller så omelett till lunch. Bra proteinkälla.
 
Fick en bukett med vackra rosor av Malin igår ♥ och som jag älskar färska snittblommor i alla slag. Det känns så lyxigt att ha hemma och man blir så glad i själen av att se en fägklick bara stå där i en vacker vas och vara helt underbar..
 
Så små men ack så otroligt fulla i smak.
 
Jag borde bli en frukost ambassadör he he.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply