Frukost & Mellis

Frukost på sängen

6 juni, 2015
Jag frågade Kevin imorse om han kunde gå in i köket och göra frukost till oss för jag hade/har så fruktansvärt ont i huvudet och i nästa sekund så kommer han in sjungandes ”Santa Lucia, räck mig en tia” i sovrummet med en frukostbricka i högsta hugg. – Mamma, ta emot jag orkar inte längre. Ha ha så söt, tänk om han hade taqpat brickan i golvet. Detta är alltså hans version på frukost, älskar att det ligger en oöppnad,  fet leverpastej mitt på brickan. Den var lite öppnad och han sa att den var så jäkla hal så ha inte fick upp den he he. Vart i alla fall lite ompysslad av min omtänksamma lilla kille och en massage + bad står på schemat efter reprisen av Gladiatorerna.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply Anonym 6 juni, 2015 at 11:51

    Mysigt 🙂

    • Reply Linda 8 juni, 2015 at 12:30

      Såå mysigt 🙂

    Leave a Reply