Pizza/Kebab

Hembakad pizza med chevre & nektariner

29 juni, 2015
Jag bakade pizza åt mig och Kevin häromdagen, mums vad gott det är men han tog lika som vanligt, banan & curry. Tror han festade till det med salami på också, wooho! Själv så hade jag massa godsaker i kylen som jag proppade min pizza full med. Chevré, nektariner och hade jag champinjoner, lök samt paprika kvar sen dagen innan när vi grillade så på med det också. Sen toppade jag pizzan med valnötter, ruccola, salladslök och honung.Såååå gott!!
 
Kanske låter konstigt med nektariner på pizzan men det var riktigt gott, om du inte har testat så rekommenderar jag dig att göra det!
 
Recept på min pizzadeg hittar du —> här.
 
I´m a pizza lover, are you?
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

  • Reply ɑ n n i k ɑ 29 juni, 2015 at 18:30

    Super mumsigt 😀

  • Leave a Reply