LCHF

Lax med chili, vitlök och grönsaker

27 juni, 2015
Morgonen startade med en underbar promenad på cirka 8 km i solskenet med Madde och hennes hund Salsa. Innan promenaden tog jag bara en kopp kaffe och en kvarg med nötchokladsmak så jag tänkte att när jag kommer tillbaka ifrån promenaden måste jag äta lunch så tog fram en lax ur frysen så den fick tina lite innan jag var hemma igen. Jag har massor med lax i frysen så jag måste bli bättre på att äta det. Dagens lax smaksatte jag med Nicholas Vahe chili/vitlök salt, färsk röd chili, hackad vitlök, dill, olivolja, salladslök och slänge jag även ned snackpaprika som fick rostas med i ugnen tillsammans med laxen. Kör med sticka cirka 56 grader i innertemp, man kan ta ut den lite tidigare också för den går efter en stund..
 
Laxen serverade jag med tomat & gurka som jag endast haft på ett smaksatt salt på och några stänk balsamvinäger.
Enkelt och gott, nu klarar jag mig en stund.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply