Drinkar & Vin

Midsommar guide för en lyxigare känsla..

16 juni, 2015
Jag och Micke var iväg till en loppis igår och jag hade redan kollat ut en silverbricka dom hade lagt upp bild på i deras Facebook grupp så jag höll verkligen mina tummar att den fanns kvar. Visst fanns den kvar, så superglad vart jag och fick med den hem för 75:-. Är så kär i den, känns lite lyxigare att servera på denna. Jag vet att det fanns många fler silverbrickor kvar där om någon är intresserad. Deras grupp på Facebook heter ”Mormors Bodar Loppis Retro Second Hand Antik” och ligger i Bergsgården. Dom öppnar inte egentligen förräns efter Midsommar men jag ringde dit så det gick bra att komma dit ändå. All info finns på deras Facebook grupp. Jag måste dit igen för att kolla på några andra saker men det säger jag inte nu ifall någon åker dit och köper upp allt ;).
 
Kokosnöt funkar lika bra som skål och ett kul inslag i dukningen.
 
Var iväg och plockade lite blommor för att få lite midsommarkänsla sen gjorde jag iordning en liten bricka hur man kan servera drinkar med eller utan alkohol på till Midsommar. Ta en genomskinlig skål och servera is ur, stoppa gärna även ned lite mynta eller bär {färska som frysta} blandat i skålen, ger en lite lyxigare känsla. Skålen kan du även ha i frysen 1-2 timmar innan du lägger ned isen i den, då håller isen längre..
 
Servera gärna limen ur ett fint champagneglas istället för en skål, lite annorlunda och väldigt vackert.
 
Juice är det fint att hälla över i en gammal flaska som du taggot bort etiketten på och diskat ren. Detta är en gammal snapple flaska, jag har nog 6 st. Passar perfekt att hälla olika juicer i om man vill ha en mimosa bar. Jag gillar inte champagne som den är men att blanda den med en god juice så är det riktigt gott.
 
Melon kan man skära upp i olika former beroende om man vil dom i sin drink eller sätta den på glaset lite fint. Frysta bär funkar även det som nedkylning i drinken, jag har mer än gärna både is, frysta bär och mynta i mina glas.
 
Visst är brickan fin? Jag älskar den och pricken över i:et är handtagen, helt perfekt i mina ögon.
 
 
Någon mer än jag som blir sugen att sätta sig ned vid detta bord!?
 
Blommor på brickan gör att det får den där extra midsommarkänslan.
 
Mmm Mamma vad gott, sa Kevin och sörplade i sig ett glas direkt och det enda som var i glaset var Juice men eftersom den serverades ur en glasflaska så trodde han det var värsta drinken jag hade gjort. Hade bara tillsatt mynta, fryst jordgubbe och is.
 
Så med små enkla medel kan du lyxa till det lite extra, hoppas du gillade min lilla guide och sorry för mängden av bilder men jag gillar så många;). Kram på er..
 
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Anonym 17 juni, 2015 at 11:06

  Super vackert!! Perfekt till vilken fest som helst!!

 • Reply Marieangel 22 juni, 2015 at 16:04

  Ja jag såklart, håller på att dreggla ihjäl mig på dina matbilder!

 • Reply Linda 17 juni, 2015 at 21:43

  Tack 🙂

 • Reply Linda 27 juni, 2015 at 08:57

  Haha tur det då 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.