Frukost & Mellis

Morgonstund är att bli väckt…

16 juni, 2015
God förmiddag, usch vad trött jag är idag. Kanske för att jag blev väckt 06:30 av att grannens flicka stod och kastade en studsboll i golvet precis ovanför skallen. En återkommande känsla…Jag hade tänkt orka träna efter jag lämnade Kevin på fotbollsskola men nej, det vart raka vägen hem igen. Borde lägga mig och vila en stund men man får ångest pga det fina vädret utanför. Något jag mer borde göra är att frosta av frysen, det går knappt att få igen den, samt dammsuga ur alla kökslådor. Det skulle ha gjorts för länge sen, känns verkligen som att det är ett projekt jag drar mig för, varför vet jag inte för det är knappast jobbigt att dammsuga ur lådorna. Det är värre med frysen då den är sprängfylld.
 
Vi fick då en trevlig frukost tillsammans innan Kevin åkte iväg till fotbollsskolan, så mysigt. Jag fick en fet dockningshögtalare med bluetooth av Micke härom dagen som jag ställt i köket. Tror ni att jag använt den nått då? Typ varenda sekund jag är i köket och det spelas hööögt medans jag sjunger och dansar med. Igår kväll så hade jag även balkongen öppen, lovar att mina grannar funderar vad sjutton jag pysslar med här inne ha ha. Men jag bjuder på det, älskar musik och med denna station så blir det så jädrans bra med basen så man lever sig in i musiken mer.
 
Var iväg och plockade lite Midsommarblommor igår, ville göra lite fint med en ny bricka som jag fyndade på loppis igår. Ska göra iordning det inlägget nu snart så jag kan publicera det under dagen, lite midsommar inspo som jag vill bjuda er på. Hoppas ni också fick njuta lite på morgonen innan det dras iväg på jobb och allt vad det kan vara, kram på en stund.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.