Viktklubb

Svångrem runt kaloriburken

17 juni, 2015
Efter min graviditet så gick jag med i Viktklubb för att gå ned mina graviditetskilon och tyckte den funkade bra. Nu känner jag att det är dags att gå ned några kilo igen, behöver ett nytt tänk i hjärnan så jag går med igen och hoppas på att det funkar lika bra denna gång. Någon som vill köra tillsammans med mig? Dagens frukost fick bli havregrynsgröt med kanel, mjölk och rivet äpple. Drack även en kopp kaffe med mjölk. Kaloriintag: 254.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Beatrice, mamma till Robin och Jennifer 17 juni, 2015 at 10:02

  Jag skulle definitivt behöva gå med där jag också… 😀

  • Reply Linda 17 juni, 2015 at 10:07

   Gör det Bea ;). Jag köpte 3 månader för 99:-/månaden. Kanske inte följer slaviskt men till stor del och kommer skriva i alla dagens matintag så jag har koll på kalorierna. Bra att få lite nya mat tips också. Sist jag var med så hittade jag massor med goda recept som jag brukt äta fortfarande.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.