LCHF

God morgon Söndag

22 mars, 2015
6_550e7d479606ee756d021ce9
Hoppas ni har en härlig start på morgonen, släckte lampan redan 22:00 igår kväll för jag var totalt slut efter dagen och vaknade som vanligt vid 06-tiden imorse men låg kvar läääänge och drog mig innan jag tassade upp och åt frukost. Har varit lite dåligt med blogginlägg från mig så nu har jag mängder med sparade bilder ifrån olika middagar så ska försöka ta tag i det. Ska även börja på lite diy projekt idag, har lite idéer till uteplatsen hur man nu kan tänka på det när snön seglar ned från himlen utanför fönstret!?
 
Men om jag börjar så är det klart sen när man väl kan flytta ut dit och som jag längtar tills dess. Fler än jag som längtar efter sol och värme nu?
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.