Frukost & Mellis

My kind of breakfast, 16 pics!

14 maj, 2015
Om man följer min blogg så har man nog märkt att jag älskar frukost och denna morgon är inget undantag. Jag gjorde en rejäl frukost till mig och Kevin för att kickstarta denna dag av mys. Det sätter lixom ribban för resten av dagen och jag funderar redan på lunch och middagen, va då skadad!? Eller jäkligt passionerad för mat kan man nog också uttrycka det. Någon som har ett jobb där jag kan åka runt och äta- & fota frukost/lunch/middag i världen, call me! Idag bjuder jag er på en bomb av bilder så, sit down and enjoy!
 
 
Seize The Day
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 14 maj, 2015 at 11:19

    Mums! ser galet gott ut 😀

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.