LCHF

Omelett, lätt som en plätt!

29 maj, 2015
Jag vågar knappt lägga upp en till omelett bild ha ha. Tycker jag inte gör annat än att äta omelett, den tjejen som aldrig gillat det innan äter det som aldrig förr och jag kan säga er att så mycket ägg jag ätit dom 2-3 sista månaderna har jag nog aldrig ätit i hela mitt liv. Det går platta efter platta. Borde kolla hur många ägg det går på 1 månad. Kanske förvandlas till en höna snart! Men det är så gott och man kan ju variera ägg i mängder, bra proteinkälla efter gym också. Så igår fick det bli omelett till lunch som var fylld med riven parmesanost, sallad, röd lök och handskalade räkor. Sen smörstekta grönsaker och skagen röra till, gott!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ɑ n n i k ɑ 29 maj, 2015 at 20:45

    Gott!

  • Reply Linda 31 maj, 2015 at 09:01

    Väldigt

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.