Yummi

En stekpanna fylld med godsaker

Jag vet inte om jag har lagt ut dom här bilderna, försökte kolla men jag hittade inga i alla fall annars får det bli en repetition;). Jag älskar verkligen att äta mat ur en stekpanna, i med massa gott och smocka i sig bara. Och jag älskar {jag verkar älska mycket} den här supersöta lilla stekpannan som jag köpte på Leilas store i Strängnäs när jag var ned och hälsa på min syster Anna ♥ förut. Där mitt framför ögonen så får jag syn på den affären, i lilla strängnäs liksom? Ja, jag skulle då bestämt in i den butiken och nog hade jag kunnat shoppa på mig mer saker än jag gjorde, jag kände hur en stor stoppskylt växte i skallen och blinkade rött helt galet så jag fick gå mot kassan som en robot. Just en sån här stekpannan har jag varit ute efter och till min lycka var den även nedsatt så kosta nog inte mer än lite över hundringen. Har ju bara typ 5 stekpannor innan men vad gör det med en till..!?
 
Jag är tjejen som gillar ägg som steks på en sida, gulan ska verkligen rinna som lava ur en vulkan. Sen gillar jag det tillsammans med örter och het sriracha. Just denna panna fick sällskap av små härliga tomater, fikon, röd lök och fetaost. Nu blir jag hungrig.. Tänk att doppa ned en rostad brödbit i den där gulan, aaw! Är det bra jag som är så här matgalen? Jag skulle kunna sitta och prata mat dygnet runt med någon stackare som skulle tyna bort, tror ingen skulle orka lyssna. En del säger faktiskt, snackar du jämt mat eller? Men om en liten idé ploppar upp i skallen så måste jag utveckla den, prata om den, känna mig in i känslan, jag dregglar nästan medans jag pratar om all mat. Känner redan nu att jag måste avsluta det här samtalet innan det spinner iväg totalt..Ni skulle bara veta hur mycket mat som går genom min hjärna och som inte hinner komma in här. Kunde jag livnära mig på min matblogg så skulle jag verkligen kunna lägga ner ännu mer jobb på den. En dag så kanske, drömmar är väl till för att uppfyllas va?
 
Nästa vecka ska det fotas ett inspirationsreportage för Pralin och jag måste börja fundera vad jag ska trolla fram för godsaker till det reportaget, ska bli så jädrans kul! Tidningen kommer ut någon gång i December sen, får återkomma när jag vet mer:). Sen fick jag nyss ett härligt mail som jag kommer njuta av till MAX nästa helg, holy moly vad jag längtar tills dess. Vad det är får ni se då;). Nu måste jag faktiskt gå och äta nått fast vi varit hem till farmor på pannkaksmiddag, dock blir inte mättnadskänslan så långvarig på pannkakor.
 
Btw, har en fundering. Är det något ni saknar här inne? Vill så gärna veta det i så fall, jag har mina funderingar på att börja göra videoklipp. Har lite idéer angående det men först måste jag panta ett gäng burkar så jag kan köpa mig en Mac för den här datorn kommer jag inte kunna redigera en enda film på. Gjorde mycket filmer förut & använde mig av Sony Vegas, tycker det är superkul att göra filmer så vi får se vad som händer. Man måste utveckla sin kreativitet, sjukt kul! Nog om det, mot kylen! 
0

4 Comments

  1. Men så gott det såg ut!! Så fina bilder riktigt inspirerande!

    1. Ååh tack gullis =)

  2. Åhh vad gott det ser ut! Grymt fina bilder 🙂

    1. Tack Matilda 😀 Du får göra det själv och njuta av det goda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *