Allmänt/Generally, Yummifood i Media

Ett inspirationsreportage på G

6 november, 2015
Hej, god morgon! Dags för mitt morgonkaffe innan promenad. Tänkte bara skriva en sak som jag glömt av ”tror jag”, är lite vimsig så ifall jag upprepar mig så skyller jag på att kromosomerna är i otakt;). Jag fick förfrågan att göra ett inspirationsreportage för tidningen Pralin inför Jullovet, jisses vad kul! Avslöjar inga detaljer men det är verkligen sååå mycket mig över detta inslag. Kommer bli superkul, återkommer om detta när tidningen kommit ut:). Sen fick jag ett riktigt trevligt samtal ifrån tjejen med guld i strupen igår, ett riktigt bra samtal kan jag lova. Det gällde angående samarbetet jag ska ha med ett stort företag i Januari, kommer bli riktigt kul!
 
Men nu är det någon som vill åka till skolan här så jag återkommer med nått smarrigt senare. Kram på er..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonym 12 november, 2015 at 09:48

    Vart har du köpt denna? Så otroligt fin! Älskar din blogg!! 😀

    • Reply Linda 12 november, 2015 at 09:55

      Glaset? Eller vad menar du? Tack snälla 🙂

    Leave a Reply