Kyckling

Kycklingfilé med ädelostsås & sallad

23 oktober, 2015
Igår var det en otroligt god och enkel lunch. Kycklingfilé med en smarrig ädelostsås och sallad till. Jag smulade på lite extra gräddädel på toppen av kycklingfilén innan jag satte tänderna i den, likaså på med massa färstk timjan & chili.
 
Stek kycklingfilé i en stekpannan på båda sidorna så den får lite färg, salta & peppar INNAN du steker. Ta av stekpannan ifrån plattan, smula över massa ädelost, på med grädde, purjolök och lite extra krydda. Ställ in pannan i mitten av ugnen på 200 grader cirka 15 min beroende på hur tjocka dina fileér är, jag brukar dela dom på mitten om dom är för tjocka. Själv kör jag med stektermometer och kör till 72 grader sen tar jag ut kycklingen. Toppa kycklingen med extra purjolök, ädelost, chili och färsk timjan.
 
Njut av kycklingen tillsammans med en enkel sallad och massa sås, mums!
 
Nu vart jag hungrig så måste in och rota i kylskåpet. Trevlig Fredag :).
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply