Frukost & Mellis

Croissants, ägg & bacon = Livskvalité

11 september, 2015
Förra helgen så körde jag och Kevin en riktig lyxfrukost på Lördagen och är det någt som gör att det känns lite lyxigare så är det nybakade croissants till frukost. Det händer inte ofta att vi äter detta men när vi väl gör det så njuter vi till max. Det bästa av allt är att man inte behöver dr iväg till affären på morgonen för att köpa nybakat bröd utan att man enkelt kan göra det själv av denna burk som brukar finnas i kyldisken vid brödavdelningen.
 
Ganska enkelt, öppna burken och rulla ut degen så ser du färdigskuren mall som det bara är att följa.
 
Rulla ihop degen och pensla med ägg eller mjölk och grädda i ugnen på 200 grader, om jag inte minns fel, cirka 15 minuter.
 
Klart! Hur enkelt som helst.
 
6 st blir det så det är bara att hugga in direkt.
 
Nutella är supergott att fylla sina croissants med annars är hallonsylt en favorit. Ägg & bacon till är också så gott. På tal om nutella, efter att jag börjat skriva så mycket inlägg om nutella hela tiden så tycker jag att jag ser nutellainlägg överallt. Startade jag en trend ^^? Nutellatrenden :p Det är inte fy sak med nutella;). Ska snart starta en ny trend, vad säger jag inte ännu men det är lika gott som ”Roll me in fairydust and call me a unicorn”.
 
Toppa äggen med riven chili, flingsalt och färsk timjan.
 
Snacka om brakfrukost!
 
Vi var otroligt nöjda efter denna frukost och vi kröp ned i sängen en stund till & njöt av morgonen innan vi drog iväg på cyklarna ned på Granny Goes Street. Livskvalité deluxe..
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply felicia 11 september, 2015 at 22:18

    åh jag älskar lyxfrukostar!! ser verkligen gott ut, måste testa croissantdegem! lät väldigt spännande 🙂

  • Reply Linda 16 september, 2015 at 20:59

    JA gör det så enkelt :=)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.