Frukost & Mellis

En segstartad morgon

8 september, 2015
God morgon, idag känns det son jag skulle behöva en balja med kaffe då sonen kom in 01:30 inatt för han hostade så förbaskat. Jag var nog mer som en zombie när jag var upp och fixade medicin till honom och bäddade ner honom igen, fattade verkligen ingenting vad jag höll på med och sen kunde jag inte somna om förräns 03.00. Startar i alla fall med en kopp Latte Macchiato Caramel, farligt god.
 
Petar även i mig några bitar wasa frukost med leverpastej och min egeninlagda gurka, måste försöka äta upp den nu innan den blir dålig. Jag äter för det mesta hårt bröd till frukost, antingen wasa frukost eller kanelknäcke.
 
 
Igår såg jag att man kunde börja nominera sina favoriter till årets matbloggspris såååå nu fiska jag lite här, kanske någon har lust att nominera lilla mig!? 🙂 Man kan nominera upp till 5 st bloggar om man har flera stycken man vill nominera. Länken till nomineringarna hittar du —->här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är ett pris för matbloggare där folket får nominera sina favoriter och sedan tittar en jury igenom allan ominerade och presenterar vinnare i olika kategorier.
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply