Nyheter

Nyhet: Leksands Sur-Rut

22 september, 2015
Jag har turen att få bröd hemskickat ifrån Leksands knäckebröd när det släpps nyheter och ibland så glömmer jag faktiskt av att skriva om det jag får och det är inte med mening så jag vill verkligen tacka tjejerna på Leksands knäcke för alla gånger jag får bröd och idag ska jag inte glömma då jag fick detta levererat med schenker imorse. Jag som är en knäcketjej blir verkligen glad över detta och denna gång fick jag även med en burk som passar perfekt för brödbitar. Jag brukar inte vilja ha sånna här kvar då jag redan har en brödburk jag köpt själv men denna var så söt så nu vet jag inte hur jag ska göra, eller om jag ska göra en giveaway med burken samt ett paket med bröd på min instagram {@ sweetkay78} !?
 
Ska fundera på det få se hur jag gör men nu åter till detta super goda bröd som jag redan har hunnit satt i mig 3 st sivor av. Sedan tidigare har Leksands Knäcke redan Leksands Surdeg, Effektknäcke och Fäbodknäcke bakat på surdeg. Nu lanserar dom Sur-Rut, som både är gott, mustigt, smakrigt och krispigt. Fiberhalten är 23 %, vilket är bland de högsta i knäckehyllan – och mumma för magen. Med sina små rutor är dessutom Sur-Rut en höjdare att bryta ned i filen. Varje förpackning innehåller 450 g och kostar cirka 29:-. Sur-Rut finns i butik från och med mitten av September.
 
Det behöver inte vara massa pålägg på en hård macka för att det ska bli gott, mackan är så god i sig så det räcker med bregott och lite flingsalt på, såååå gott!
 
Som sagt, har redan satt i mig 3 st och är sugen på en 4:e men tror jag håller mig en stund. Riktigt gott bröd som jag rekommenderar. Kan tänkte mig massor med godsaker på detta knäcke som tex varmrökt lax med lite romsås på eller varför inte panerad steksill med purjolök och några klickar gräddfil, MUMS!
0 ← Give me some LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.