Glass & Godis

Welcome to Candyland

Fick ett supersmarrigt paket ifrån Cloetta igår med nyheter som kommer finnas tillgängliga i dom flesta butiker från vecka 38. Kan säga att det var inte det lättaste att skriva detta inlägg utan att äta något, har typ något i munnen hela tiden. Finns så mycket gott!!
 
 
Polly Puffar Sea Salt
Hösten spännande Pollynyhet är något som sticker ut. Polly Puffar Sea Salt är krispiga och salta majspuffar som är dragerade med mjölkchoklad. Det är omöjligt att bara ta en!
 
Nja, goda men lite för söta för min smak. Man känner salt på vissa puffar, polly vet jag inte riktigt? Jag älskar polly men känner tyvärr inte den smaken.
 
 
Läkerol YUP Cola Sour
En god och fräsch nyhet som får din mun att vattnas. Läkerol YUP Cola Sour är en mjuk sockerfripastill med smak av cola Pastillerna är strödda med sursandad xylitol. Oemotståndligt goda!
 
Jag kan f*n inte sluta äta dessa och det är nte många kvar i påsen som ligger på 30g. Prisuppgifter har jag inga tyvärr men det spelar ingen roll för dom är så sjukt goda men en liten sur colasmak, mums!
 
Crispy Bite
Crispy Bite är mumsiga chokladbars med lager av fullkornsrån och yoghurt. De är täckta med god mjölkchoklad och strösslade med torkade bär. Finns i smakerna blåbär och tranbär. Crispy Bite kommer till en början endast finnas på Pressbyrån och 7-eleven.
 
Jag är inte så mycket för bars men den här var riktigt god faktiskt, har satt i mig ena halvan. Det ligger 2 st halvor i en förpackning som ligger på 39 gram. Lovar att andra halvan ryker snart men Kevin borde få smaka..svårt att låta bli bara!
 
Center Mint
En av svenskarnas favoritgodis i ny tappning! Center Milk är mjölkchokladbitar i rulle med smak av mint och mörk choklad. En godbit som passar utmärkt för en stunds njutning såväl hemma som när du är på språng.
 
Mums är ordet! Finns det så mycket mer att säga?
 
Gott & Blandat Supersalt
Gott & Blandat utökar familjen med en ny efterfrågad godisblanding. Det här är en perfekt mix av ditt supersalta favoritgodis! Påsen innehåller bland annat de älskade favoriterna Djungelvrål och Salmiakbalkar.
 
YES! säger jag bara, jag skrek nästan av lycka när jag såg påsen. Älskar saltlakrits så denna är en stor favorit hos mig. TACK!
 
 Nutisal Dry Roasted Peanuts
Torrostade jumbonötter i spännande smaker. Nu lanserar Nutisal tre påsar med jordnötter av högsta kvalité i de supergoda smakvarianterna Sea Salt, Sourcream & Onion och mild chili. Jordnötterna kommer från Argentina och är torrostade över öppen eld för att behålla sin krispighet. Torrostningen sker i Nutisals fabrik i Helsingborg och jordnötterna är endast smaksatta med naturliga kryddor. Påsarna ligger på 200 gram.
 
 
Nötter äter både jag och min pappa ofta så det känns som att vi, helst pappa, är några sorts nötexperter. Dessa gör mig faktiskt lite besviken, den med salt smakar bara nöt utan salt. Vill hälla på halva saltkaret själv. Sorten med sourcream smak är ganska goda, dom smakar sourcream så dom är nog favoriterna bland dessa 3 smaker. Den med chili är verkligen mild så det är bra för den som inte gillar så stark som mig. Jag hade velat tippa över en burk med sambal eller dränka dom i sriracha sås för dom ska bli mumsiga för mig. Så det kanske är ett tips till nästa nötproduktion!! Stort önskemål ifrån mig i alla fall. Starka nötter och en kall öl, ja tack! Ett plus är att dom är torrostade, blir lite annorlunda.
 
Tack Cloetta för denna gång, längtar redan till nästa paket kommer ♥
 
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *