Frukost & Mellis

Frukost med sriracha salt (Breakfast wih sriracha salt)

2016-01-17_112516_569b6f552a6b22950bbd67b8
Hej sköna Söndag :). Jag startade dagen med ett benpass på gymmet så jag behövde extra mat i magen efter det så jag gjorde ägg, knaperstekt bacon, zucchini, paprika, juice och kaffe. Toppade det goda i stekpannan med sriracha salt som jag gjorde igår, farligt gott måste jag säga. För mycket salt i kroppen är inte bra det vet nog dom flesta och detta gjorde inte saken lättare att hålla sig ifrån saltet.
// Hello beautiful Sunday 🙂. I started the day with a leg workout at the gym so I needed extra food in the stomach after. So I did eggs, crispy bacon, zucchini, peppers, juice and coffee. Topping the good in the pan with Sriracha salt that I did yesterday, dangerous good I must say. Too much salt in the body is not good for you, that knows probably most of us, and this does´nt make it any easier to stay away from it.
 2016-01-17_112739_569b71109606ee50cc276e04
Sriracha salt
2 msk flingsalt
1/2 msk sriracha
Blanda ihop ingredienserna i en skål och se till så srirachan täcker allt salt. Lägg saltet lite utspritt på en plåt klädd med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen, ganska långt ned på 150 grader. Kör cirka 15-20 minuter. Eftersom detta inte är några större mängder salt som görs så torkar det ganska snabbt, du får hålla lite koll på saltet så att det inte blir bränt. Du kan även köra på 125 grader annars lite längre tid. När jag tog ut saltet så lät jag det bli lite svalare sen körde jag det i en mixer så det vart lite mindre men det är en smaksak hur stora salt ”bitar” du vill ha.
Sriracha salt
2 tbsp salt flakes
1/2 tbsp Sriracha
Mix the ingredients together in a bowl and make sure srirachan covers all the salt. Add Salt little spread out on a baking sheet lined with parchment paper. Place in the oven, pretty far down 302 degrees F for about 15-20 minutes. Since this is not significant amounts of salt it dries pretty quick, you must keep an eye on the salt so that it does´nt get burnt. You can also run at 257degrees F  a little longer. When I took out the salt I let it be a little cooler then I drove it in a blender so there was a bit smaller piece, it´s up to you how big you want your salt. Enjoy..
2016-01-17_112603_569b74649606ee50b1a8ffcf
 yum
2016-01-17_112859_569b75e4ddf2b3137141a912
2016-01-17_112919_569b74932a6b229522d8eb402016-01-17_112444_569b7691e087c37d3fda6db7
Pretty satisfied girl. Happy Sunday
0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *