Frukost & Mellis

Havregrynsgröt toppad med rubiner & safirer (Oatmeal)

Efter dagens cardio pass på gymmet så passade det perfekt med en tallrik havregrynsgröt som jag toppade med massa godsaker. När jag gör havregrynsgröt, som jag för övrigt gör i kastrull, det är stor skillnad på om du gör den i kastrull och i mikron som jag kastat ut, så tillsätter jag alltid kanel. Så basen på gröten är 1 dl havregrynsgröt, lite salt & kanel samt 2 1/2 dl vatten, låt koka ihop några minuter och rör om hela tiden. Jag använder mig ALLTID av en slickepott, jag vet inte varför men jag använder slickepott otroligt ofta när jag lagar mat, sjukt underskattad köksprodukt.
 

//After this mornings cardio @ the gym it suits very well with a bowl of oatmeal which I topped with lots of goodies. When I make oatmeal, which I always make in the pot, there is a big difference if you do it in a pot and in the microwave which I thrown outI always put in some cinnamon. So the base of the porridge is 100 ml of oatmeal, a little salt and cinnamon and 250 ml water, let simmer a few minutes, stirring constantly. I always use a spatula, I do not know why but I use a spatula incredibly often when I cook, sick underrated cooking product.

 
Gröten toppade jag med 1 riven äpple, kan lova att det är sååå saftigt att tillsätta rivet äpple på gröten. Sen har jag några granatäpplen hemma så jag öste på massor av dessa underbart röda rubiner samt härliga safirer som då är passionsfrukten. MUMS!!
 
// I topped the porridge with 1 grated apple, can promise that it is sooo juicy adding grated apple to the porridge. Then I have a few pomegranates at home so I drew lots of these wonderful red rubies and sapphires from the beautiful passion fruit. YUM !!
 
Frukost när den är som bäst.// Breakfast as its best
 
 
0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *